Vi er HBL Advokatfirma

Et moderne advokatfirma med tyngde, erfaring og stolt historie. Din totalleverandør av advokattjenester og juridisk rådgivning.

Fra våre kontorer i Storgaten 39, ved Tønsberg torv bistår vi klienter i det private, offentlige og næringslivet med rådgivning og juridiske tjenester. Hos oss finner du et stort team av advokater med overlappende kompetanse. Vi gjør hverandre gode, noe som kommer alle våre klienter til nytte.

«I HBL gjør vi ikke forskjell på folk. Vi er opptatt av gode og effektive løsninger.»

HBL er et av Vestfolds fremste advokatfirmaer, og blant de 25 største advokatfirmaene utenfor Oslo. Våre advokater har variert bakgrunn og solid kompetanse innen hele spekteret av juridiske tjenester.

Først og fremst blant de fremste

Som følge av vår lokale forankring i Vestfold, vår sterke historie og målsetningen om å alltid levere som best, har gjort oss til det foretrukne valget for en rekke oppdragsgivere og instanser. For dem har våre advokater fungert som diskusjonspartnere, rådgivere og problemløsere i en årrekke. Våre advokater har faste verv hos tingretten og vi erforetrukken samarbeidspartner for Norges Bondelag.

Selv om tidene endrer seg, består kjernen av vår virksomhet av det samme som alltid: Høy faglig kvalitet, tilgjengelighet, tett oppfølging og trygghet.

Ønsker du å benytte deg av våre juridiske tjenester? Klikk her.

Norges Bondelag har over 60 000 medlemmer og er den største næringsorganisasjonen innenfor landbruket. Vi i HBL Advokatfirma er stolte av å være en utvalgt og anbefalt samarbeidspartner for deres medlemmer. 

Næringsliv

Les mer

Privat

Les mer

Offentlig

Les mer

Ønsker du å komme i kontakt?

Ring oss på 33 35 82 00
eller send en e-post til post@hbl.no