HBL advokatfirma satser videre

Våren satt inn for fullt i forrige uke. Det var ikke vanskelig å lure med fem av partnerne i HBL for en hyggelig lunsjprat på brygga i Tønsberg.

Denne artikkelen er over et år gammel

HBL advokatfirma forteller at de opplever vekst i oppdragsmengden. Av den grunn annonserte de en ny stilling i firmaet like før påske.

Vi opplever å ha vind i seilene og at vi har lykkes med rekrutteringen. Derfor satser vi på nytt videre.

Hvordan har HBL utviklet seg de siste årene?

De siste tre årene har vi lykkes med å rekruttere fire nye partnere til firmaet. Andreas Jensen Hofstad, Thor Tidemann Bjønnes og Anne Grete M. Ytredal tiltrådte alle tre som partnere i 2020. Camilla Søby Funnemark oppnådde opprykk til partner på rekordtid i 2023.

Vi opplever å lykkes med videre vekst og utvikling av firmaet fordi vi vinner de beste hodene. 

Hva ser dere etter når dere rekrutterer?

Hos HBL Advokatfirma har vi som en helt grunnleggende verdi at vi skal være et solid fagmiljø, som må bestå av kolleger med lang erfaring, men også nye krefter med høy kompetanse og slagkraft. 

Hvordan forklarer dere den solide posisjonen HBL har hatt i markedet i flere generasjoner?

Et solid fagmiljø har medført mange og langvarige kundeforhold, tillit i det offentlige og en god og utviklende arbeidsplass. Synergieffekten av dette er vekst og økt oppdragsmengde. Dette er vi i HBL utrolig stolte av å ha fått til.

Hvordan er det å jobbe i HBL?

Det er fantastisk å få være en del av et team som heier hverandre frem! HBL er firmaet man kommer til for å bli. Anne Tellefsen feiret nylig 15 års jubileum i firmaet, 12 år av de som partner.

Vi ler mye sammen på jobb, og har faste sosiale sammenkomster i løpet av året. I tillegg drar hele firmaet på tur til utlandet annethvert år.

Det er viktig for oss å være et arbeidssted hvor vi tar vare på hverandre. Det blir av den grunn lagt til rette for at det skal være lett å ha det godt – både i og utenfor arbeidstid.

Vi gleder oss til å få enda flere med på laget til høsten!

Les mer om relevante fagområder: